Cine îl "trage" pe Gigi Becali spre liberali

294
Cine îl

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că o decizie privind candidatura lui Gigi Becali la parlamentare din partea liberalilor ar putea fi luată, astăzi, în Biroul Politic Central al partidului, punctând că el susține o astfel de hotărâre.


"Eu am avut o discuție cu Gigi Becali, în care am luat act de această dorință a sa. I-am spus că, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt deschise și că se poate încheia un acord politic între USL și Partidul Noua Generație, prin care acest partid să dea voturile sale candidaților USL și, de asemenea, Gigi Becali să candideze pentru Parlament, dacă dorește, pe listele USL. Asta înseamnă, din punct de vedere juridic, fie o candidatura sub culorile PNL, fie sub culorile PSD. Opțiunea lui Gigi Becali este către PNL. Eu i-am spus că, din punctul meu de vedere, lucrurile se pot discuta și se pot rezolva. Rămâne ca, probabil luni (n.r. - astăzi), la nivelul Biroului Politic al PNL, să luăm o decizie oficială asupra acestui lucru", a explicat Antonescu. 

El a spus că o candidatură a lui Becali din partea USL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Sectorul 6 este o variantă și a subliniat că, personal, este de acord ca liderul PNG să candideze din partea PNL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5442 secunde