Ludovic Orban:

"Cine nu susține moțiunea împotriva Guvernului este un lacheu al lui Dragnea"

190
Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă pe 20 iunie, adăugând că orice parlamentar care nu va susține acest demers "nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea".


"Orice parlamentar, indiferent în ce partid politic se găsește, va fi supus unui examen de conștiință - vrea binele acestei țări, vrea ca România să revină pe drumul cel bun, își dorește un nou început pentru România care să permită reașezarea României pe baze democratice și cu statutul de țară europeană și de membră a NATO sau preferă ca lucrurile să continue așa cum merg astăzi. Orice parlamentar trebuie să treacă acest examen de conștiință, orice parlamentar care nu va susține moțiunea de cenzură nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea și, de fapt, acceptă ca Dragnea să-și bată joc de România și acceptă ca România să fie scoasă de pe traiectoria normală de dezvoltare, democrație, apartenență la UE și la NATO. Moțiunea de cenzură o vom depune pe data de 20 iunie", a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.


El nu a dorit să precizeze numărul de senatori și deputați care au semnat moțiunea până în prezent, arătând că s-au purtat discuții cu toate grupurile parlamentare și cu foarte mulți parlamentari și că acestea continuă.


"Contează mai puțin numărul de semnatari, cât numărul celor care își vor exprima votul la moțiunea de cenzură", a adăugat Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3948 secunde