Cioloș, lecție predată în Parlament lui Dragnea: "Patriotismul înseamnă să ai bun simț, să nu minți, să îți ții cuvântul, să fii judecat după fapte"

725
3
Cioloș, lecție predată în Parlament lui Dragnea:
Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat pe premierul Dacian Cioloș, după acesta a prezentat în plenul reunit al Parlamentului raportul despre starea economiei. "Dl. Cioloș nu a vorbit în limba română, ci în limba tehnocraților, o limbă străină și ruptă de realitate", a spus Dragnea.

El a mai susținut că tehnocrația "a devenit sininimă cu incompetența, iar incompetența ucide."

Replica lui Dacian Cioloș a venit în scurt timp.

"Nu vreau să învăț limba română a demagogiei și a populismului. Limba romană pe care eu o știu e una directă. Pentru mine, patriotismul și țara sunt lucrurile mult prea profunde ca să vin șa vorbesc despre ele în piața publică", a spus premierul. Acesta a mai adăugat că, pentru el, "patriotismul înseamnă să ai bun simț, să nu minți, să îți ții cuvântul, să fii judecat după fapte". Dacian Cioloș a vorbit în Parlament despre evoluția economiei românești, despre care a spus că va înregistra o creștere de 4,8% în 2016. Totodată, el a mai afirmat că, pe perioada mandatului său nu vor crește nici taxele, nici impozitele.

sursa: www.republica.ro


Comentează știrea

mihai
19 septembrie 2016
PUSCARIASUL ATACA PREMIERUL

Dl Ciolos a facut o greseala grava . Imediat dupa ce a vorbit Dragnea , premierul ar fi ramas in istoria politica a Romaniei contemporane daca ar fi adaugat pe langa declaratia sa privind patriotismul , ca la fel de imortanta este si demnitatea care-l impiedica sa intre in dialog cu un puscarias , un om care a fost condamnat pentru una dintre cele mai grave fapte , intoarcerea democratiei cu fundul in sus prin modul in care a tratat alegerile electorale . Revenind la declaratia lui Dragnea , ne punem intrebarea : ce este mai rau , sa furi , sa fii corupt sau incompetent ? Sa admitem ca din lipsa de competenta , in scurtul timp avut la dispozitie Ciolos nu putea face mai mult sau a fac ut prost . Dar in anii de trista guvernare a PSD cand incompetenta a mers mana in mana cu hotia , rezultatele au fost mai bune ? In mare masura , afirmatia de mai sus este valabila si pentru fostele partide PDL si PNL . In spriinul afirmatiei aduc declaratia marelui liberal Hasotti care s-a prostituat politic in bordelul USL . Iata ce declara acest domn la vremea cand era gata sa-l credem ca era liberal pursange :( 18.04.2004 ) " PSD reprezinta tot ce poate fi mai perfid , malefic si ipocrit . . . .Am acuzat si acuz PSD de tradarea intereselor nationale , de subminarea economiei nationale , de atentat la democratie ....PSD este un partid fara Dumnezeu , fara credinta , ara rusine , fara lege ". Este prima si ultima data cand Hasotti a sus adevarul , adevar pe care l-a scuipat cand a intrat in USL . Si astazi , se gasesc politicianisti capabili sa arunce toate laturile in capul unui guvern care a aparut ca urmare a politicii falimentare PSD , PDL , PNL si a satelitilor lor . Nu ne mai mira nimic . Singura avantajata de actuala situatie din Romania este DNA care nu mai trebui sa-i caute pe raufacatori prin tara , avandu-i pe tori la indemnana in Parlamentul rusinii .

costica
19 septembrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Io
20 septembrie 2016
Unicat

Este singurul guvern care a lucrat ptr populație ! O sa le ducem dorul si o sa ii vrem înapoi! Măcar de am învață ceva, avem cu ce sa facem comparație de acum încolo. Cioloș este singurul premier pe care la avut România postdecembrista !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2834 secunde