CJC alocă peste 100.000 de lei polițiștilor constănțeni pentru susținerea programului

3234
Consilierii județeni au aprobat în cadrul ședinței ordinare de ieri un proiect de hotă-râre privind alocarea unei sume Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) în scopul bunei desfășurări a activității în cadrul Programului ORLIP-LITORAL 2010.
Consiliul Județean Constanța a decis, astfel, să aloce suma de 108.156 de lei pentru repararea unor autospeciale, tipărirea unor afișe pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel, motel, campinguri, tipărirea unor pliante pentru prevenirea furturilor din autoturisme, locuințe, societăți comerciale și dotarea polițiștilor din cadrul patrulelor moto ale serviciului de Poliție Rutieră.
În același context, președintele CJC, Nicușor Constantinescu, a vorbit și despre situația celor peste 200 de polițiști ce vor fi detașați de la 1 iulie pe litoral. Potrivit șefului CJC, anul acesta, "cazarea este susținută financiar de către fiecare asociație patronală, respectiv proprietar de unitate de cazare sau de restaurant, care sunt membri ai Asociația pentru Promovarea Litoralului Românesc".
"În loc să vină cu cotizații și cu sume, ei asigură în contrapartidă servicii de cazare și de masă prin Asociația pentru Promovarea Litoralului Românesc către Poliția Română", a mai explicat Nicușor Constantinescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3521 secunde