CJC insistă cu taxele pentru transportatori pe drumurile județene

1892
Consiliul Județean Constanța a emis, ieri, un comunicat prin care informează că Tribunalul Constanța a hotărât că tarifele și taxele privind transporturile de persoane și marfă pe rețeaua de drumuri județene sunt legale.
Prefectul Claudiu Palaz a infirmat spusele celor de la CJC, menționând că instanța s-a pronunțat parțial pe excepție, nu pe fondul cauzei. Taxele la care se face referire au fost stabilite în conformitate cu prevederile hotărârii 5/2007 și actualizate prin o altă hotărâre dată în 2008.
Reamintim că, în luna septembrie, prefectul județului Constanța a atacat în contencios administrativ cele două hotărâri în cauză. În primă instanță, prefectul a atacat în contencios o hotărâre similară și anume HCJ nr. 352/2010. Totuși, reprezentanții CJC s-au folosit mai multe tertipuri pentru a păstra taxele în vigoare și au afirmat în nenumărate rânduri că atacarea în instanță a HCJ nr. 352/2010 are efect suspensiv doar pentru prevederile hotărârii în cauză, nu și pentru hotărârile anterioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu merg la alt partid!"
Pagina a fost generata in 1.7812 secunde