Claudiu Palaz: Constanța are doar doi candidați care contează

383
2
Claudiu Iorga Palaz a declarat astăzi, în cadrul acțiunii sale de sfășurate în incinta Cazinoului din Constanța, că la ora actuală, în Constanța nu sunt decât doi candidați pentru postul de primar, care contează: el și actualul edil, Radu Mazăre.

"Constanța se vrea un partid unic de către Mazăre și apropiații săi. Eu îmi doresc să spun lucrurilor pe nume. Sunt dispus să fac față oricărui tip de campanie. Momentan, duc o campanie civilizată, dar ei trebuie să știe că pot proceda și ca ei. Nu mă lasă să-mi fac afișaje pentru că reprezint un pericol. Am devenit o alternativă pentru Constanța. La ora acuală, Constanța are doar doi candidați. Restul nu sunt serioși în lupta împotriva lui Mazăre. Eu sunt determinat și-l pot înlătura din scaunul de primar", a afirmat Palaz.

Menționăm că în incinta Cazinoului, Claudiu Iorga Palaz a dat autografe pe albumul cu Cazinoul. De asemenea a pus o echipă a UNPR să igienizeze locația și a promis că va face tot ce-i stă în putință pentru a aduce clădirea în stadiul inițial. 

Comentează știrea

Tudor
11 mai 2012
nu cred

Nu cred ca palaz are sanse. Mazare are ca na, il voteaza toti pensionarii, si Chiru, care chiar merita voturile constanenilor!

andreea
11 mai 2012
sper....

adevarat, dar numai pensionarii care sunt mituiti cu o lingurita de faina si 3 picaturi de ulei. pacat ca majoritatea au creerul spalat si vad numai mazare in ochi, probabil nu li se vor mai alinia planetele daca pleaca mazare dupa atatia ani ar fi o schimbare mult prea mare. eu sper sa castige chiru, e singurul care mai misca ceva

Răspuns la: nu cred
Adăugat de : Tudor, 11 mai 2012
Nu cred ca palaz are sanse. Mazare are ca na, il voteaza toti pensionarii, si Chiru, care chiar merita voturile constanenilor!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3956 secunde