Clotilde Armand, de la USR-PLUS: "Constanța este un oraș în ruină"

703
Clotilde Armand, de la USR-PLUS:

Articole de la același autor

Președintele Filialei județene USR Constanța, Remus Negoi, a organizat, vineri, în calitate de gazdă, o conferință de presă, invitat special fiind candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare Clotilde Armand.
În cadrul întâlnirii cu presa, Clotilde Armand a vorbit despre obiectivele Alianței 2020 USR PLUS în Parlamentul European și, în mod special, despre faptul că își dorește o gestiune mai eficientă a fondurilor la nivel național.


În ceea ce privește infrastructura rutieră, ea a spus că se va cere sprijin tehnic european, sub forma unui program "Jaspers" extins pentru infrastructură, pentru a susține redactarea caietelor de sarcini, pentru a avea reprezentanți în comisiile de evaluare, pentru a monitoriza studii pregătitoare și de fezabilitate,  dar și pentru a încuraja firmele puternice de supervizare să se implice în proiectele din România. 


Referitor la Constanța, Clotilde Armand a spus că acesta este cel mai bun exemplu al unui oraș "plin de corupție și subdezvoltat". 


"Constanța este un oraș în ruină, plin de corupție și subdezvoltat iar România nu este o țară săracă, ci este o țară ținută în sărăcie, iar pentru a se schimba ceva este nevoie ca oamenii să iasă la vot", a spus Clotilde Armand.    
Ulterior, candidata USR PLUS a fost pe faleza Cazinoului din Constanța, pentru discuții cu cetățenii. De aici, ea a plecat la Medgidia pentru o altă rundă de întâlniri cu locuitorii municipiului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde