Coaliţia de guvernare merge mai departe. Vlad Voiculescu va continua la Ministerul Sănătăţii

309
Coaliţia de guvernare merge mai departe. Vlad Voiculescu va continua la Ministerul Sănătăţii - mczoptq0mczoyxnopwm1ngq5zmi4mjky-1618226370.jpg
Coaliţia de guvernare "merge mai departe", iar Vlad Voiculescu va continua la Ministerul Sănătăţii, a declarat vicepremierul Dan Barna, copreşedintele USR PLUS.


"Mesajul e unul foarte simplu. Coaliţia merge mai departe, coaliţia este asumată pe reformele pe care le-am propus în programul de guvernare. Continuăm în această structură, pentru că este foarte important ca acest Guvern să-şi îndeplinească programul de guvernare. A fost o discuţie...discuţia firească, de altfel, a coaliţiei, am discutat despre Radio şi TVR, despre schema HORECA, am discutat, evident, şi despre subiectul legat de situaţia de la Sănătate. Există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta, bineînţeles, şi în perioada următoare. Vlad continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă. Obiectivul general al coaliţiei şi al nostru, al fiecăruia dintre noi, este ca acele obiective pe care le avem în programul de guvernare să devină realitate", a declarat Dan Barna, luni, la Parlament, întrebat cum au decurs discuţiile în coaliţia de guvernare şi dacă Vlad Voiculescu rămâne în fruntea Ministerului Sănătăţii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6569 secunde