Codrin Ștefănescu cere explicații PNL. Ce vrea să știe

127
1
Codrin Ștefănescu cere explicații PNL. Ce vrea să știe - codrin-1455790362.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, le cere copreședinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, să răspundă public dacă au solicitat "schimbarea imperioasă" a 27 de prefecți sau dacă "l-au șantajat pe premier cu o moțiune de cenzură", și asta "în dorința lor disperată de a recupera măcar câteva sutimi din multele procente pierdute în ultimele luni". 


"Adresez trei întrebări publice pentru copreședinții PNL - PDL Alina Gorghiu și Vasile Blaga: este adevărat că, profitând de slăbiciunea și incompetența Guvernului tehnocrat, la care au contribuit și gafele monumentale ale unor miniștri, i-ați cerut, de curând și cu maximă nervozitate, prim-ministrului Cioloș schimbarea imperioasă a prefecților din 27 de județe, într-o primă etapă? Este adevărat că deja ați transmis la Cabinetul său lista secretă cu numele și prenumele 'apoliticilor' PNL-iști care trebuie numiți în funcția de prefect, musai și de îndată? Este adevărat că, în caz de refuz, l-ați șantajat pur și simplu pe Cioloș cu o moțiune de cenzură, care va expedia la Bruxelles, cu primul avion, întreg Guvernul?", sunt întrebările adresate de Codrin Ștefănescu conducerii PNL, potrivit unui comunicat de presă. 


El le-a transmis Alinei Gorghiu și lui Vasile Blaga că așteaptă din partea lor "un răspuns sincer, oficial și imediat la toate cele trei întrebări". 


"Pentru că este foarte important ca opinia publică să cunoască măcar o parte dintre manevrele oculte pe care cei doi copreședinți le practică, în dorința lor disperată de a recupera măcar câteva sutimi din multele procente pierdute în ultimele luni. Și asta chiar cu riscul de a da peste cap întreaga administrație publică locală", a adăugat Codrin Ștefănescu. 


Comentează știrea

Marcus
13 martie 2016
Raspuns lui C.Stefanescu

Codrine din partea PNL,PM,M10,UNPR esti un dobitoc si un nesimtit pentru natiunea romina ca politician,cred ca ai inteles nu mai trebue explicati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde