Comisia de revizuire a Constituției își va relua activitatea pe 27 ianuarie

33
Comisia de revizuire a Constituției își va relua activitatea pe 27 ianuarie - revi-1386768434.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că activitatea Comisiei pentru revizuirea Constituției va fi reluată pe 27 ianuarie. Antonescu a făcut aceste afirmații la finalul unei ședințe a comisiei, pe care a caracterizat-o ca fiind "foarte scurtă și foarte practică". 


"Am distribuit sintetizate membrilor comisiei care au fost prezenți toate comentariile, observațiile, propunerile pe care Consiliul Legislativ le-a făcut pe proiectul nostru și pe care, de asemenea, reprezentanții Comisiei de la Veneția, în întâlnirile intermediare, le-au făcut. Am hotărât la nivelul comisiei ca în data de 27 ianuarie 2014, la orele 13,00 să ne reluăm activitatea cu discutarea acestor observații și cu începerea demersului de finalizare a corpului de revizuire", a explicat Crin Antonescu, președinte al comisiei. 


El a precizat că foarte multe dintre observații sunt de formă, dar există și câteva de fond. Întrebat dacă mai sunt șanse ca referendumul pentru revizuirea Constituției să se facă în 2014, Antonescu a spus că nu poate da un răspuns în acest moment. 


"Având în vedere toate tulburările care s-au petrecut în urma legii referendumului modificat, Curtea Constituțională, explicarea deciziei, promulgarea de către președinte, nu pot să răspund în acest moment. În momentul în care o vom avea promulgată, vom putea calcula un calendar și vom putea spune și acest lucru", a arătat președintele Senatului, citat de Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7813 secunde