Comisia juridică a avizat începerea urmăririi penale pentru Elena Udrea

81
Comisia juridică a avizat începerea urmăririi penale pentru Elena Udrea - comisiajuridicaelenaudreabun-1423041417.jpg

Articole de la același autor

Comisia juridică a avizat favorabil, astăzi,solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi "pentru", unul împotrivă, o abținere și un vot anulat.

Potrivit Mediafax, Udrea a stat în comisie doar zece minute, iar la ieșire a declarat că a solicitat colegilor din comisie să dea un aviz favorabil pentru începerea urmăririi sale penale.

Deputatul PMP Elena Udrea este urmărită penal în dosarul Microsoft, pentru spălare de bani și fals în declarațiile de avere, fiind acuzată că a dobândit și folosit bunuri despre care știa că provin din infracțiuni. Elena Udrea este sub control judiciar din 29 ianuarie până în 29 martie.

Pe de altă parte, în dosarul "Gala Bute", Direcția Națională Anticorupție a cerut luni aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, fiind suspectată de abuz în serviciu, cu obținerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene și folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : DNA cere ARESTAREA Elenei Udrea
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cum va vota PSD în cazul Elenei Udrea
Pagina a fost generata in 0.3779 secunde