Comuna Cumpăna, pregătiri pentru împodobirea bradului de Crăciun

248
Comuna Cumpăna, pregătiri pentru împodobirea bradului de Crăciun - cumpanabradcraciun-1606657906.jpg
Chiar dacă întreaga planetă se confruntă cu pandemia de coronavirus, comuna Cumpăna din judeţul Constanţa se pregăteşte de sărbătoarea Crăciunului pentru a aduce puţină bucurie locuitorilor şi, în special, copiilor.

Aşa cum a anunţat în urmă cu câteva zile, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, se ocupă de împodobirea localităţii şi a bradului care va fi amplasat în centrul acesteia. Bradul a fost donat de o familie din Cumpăna, fapt care a bucurat-o nespus pe Mariana Gâju.

„La Cumpăna, în ciuda tuturor greutăților și problemelor, demonstrăm că suntem o mare familie, unită și solidară. Și, ca în orice familie, și la Cumpăna, spiritul sărbătorilor începe să-și facă simțită prezența. Pe lângă luminițele și decorațiunile festive ce vor îmbrăca străzile din localitate, vom împodobi și bradul, în centrul comunei, așa cum facem an de an. Iar pentru această bucurie vreau să mulţumesc, în numele tuturor locuitorilor, familiei Saricu, cea care a donat bradul de Crăciun pe care îl vom împodobi conform tradiției, în centrul comunei noastre, pentru ca magia sărbătorilor de iarnă să fie completă. Mulţumesc, oameni cu suflet mare pentru solidaritate și sprijin și, fie ca aceste sărbători, să ne găsească sănătoși, în familie, cu inima și gândul curate!”, a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde