Comunitatea evreiască îl pune pe Ponta la zid: "O greșeală politică imensă și de neacceptat"

110
Comunitatea evreiască îl pune pe Ponta la zid:

Articole recomandate

Comparația făcută de premierul Victor Ponta între cei zece ani de mandat ai președintelui Traian Băsescu și perioada nazistă este "o greșeală politică imensă și de neacceptat", afirmă președintele Comitetului Director al Federației Comunităților Evreiești, deputatul Aurel Vainer.

"În numele Conducerii Federației Comunităților Evreiești din România și în calitatea mea de deputat în Parlamentul României, doresc să îmi exprim totala surprindere, provocată de declarația dlui. prim ministru Victor Ponta care, în esență, compară perioada de 10 ani de mandat a dlui. președinte Traian Băsescu, cu perioada groaznică de dominație a nazismului și acoliților săi în Germania și în alte state europene", afirmă deputatul Aurel Vainer, președintele Comitetului Director al Federației Comunităților Evreiești din România, într-un comunicat oficial.

El precizează că nu poate accepta, ca "reprezentant la vârf al populației evreiești din România, cu activitate de aproape 10 ani în Parlamentul României, trăitor și cunoscător îndeaproape a istoriei țării noastre, după un parcurs al vieții de 8 decenii", ideea de a se compara o perioadă post-decembristă cu ceea ce a reprezentat puterea nazistă în lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5566 secunde