Confort Urban continuă reabilitarea trotuarelor

277
Confort Urban continuă reabilitarea trotuarelor - trotuare3-1585592289.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, se desfășoară o serie de lucrări edilitare în mai multe zone din oraș. Conform graficului de lucru, angajații SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra zonei pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, lucrări de reabilitare a trotuarelor au loc și în cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni.



În același timp, se modernizează carosabilul pe străzile Nicolae Filimon, Pajurei, Parâng și pe aleea Universității.
Referitor la investițiile în trama stradală, în această săptămână, se va amenaja strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor. De asemenea, vor fi construite noi parcări pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Rândunelelor și pe strada Productelor.



În plus, pentru siguranța participanților la trafic, sunt montate indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. La toate acestea se adaugă multe alte marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.408 secunde