Confruntarea Băsescu - Geoană ar putea avea loc sâmbătă, la Cluj-Napoca

482
Președintele Traian Băsescu a anunțat, vineri seară, că este gata să se confrunte public cu liderul social-democrat Mircea Geoană.
El a răspuns astfel invitației lansate, joi, de către candidatul PSD de a se înfrunta într-o serie de dezbateri pe teren neutru, respectiv în trei centre universitare, având două teme principale: economia și educația.
Șeful statului a remarcat faptul că demersul lui Geoană este unul incorect, întrucât ar fi trebuit să fie invitați și ceilalți contracandidați. "Este incorect să îmi trimită numai mie invitația. Dar cine a propus această invitație își asumă și invitații. Nu poți face o dezbatere despre economie sau educație fără a avea și punctul de vedere al liberalilor. Mircea Geoană este liber să îi invite și pe ceilalți", a explicat Băsescu. "Mă surprinde comportamentul lui Mircea Geoană, care se crede deja în turul II", a mai completat el.
De asemenea, Băsescu i-a transmis lui Geoană că prima rundă a dezbaterilor ar putea avea loc chiar sâmbăta aceasta, între orele 16:00 și 17:00, la Cluj-Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6868 secunde