Consilierii locali din Agigea dezbat, astăzi, bugetul pe 2009

505
Aleșii locali din Agigea se reunesc, astăzi, în cursul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi a evenimentului se află șapte proiecte de hotărâre, cel mai important fiind proiectul cu numărul 1, privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2009.
Conform declarațiilor primarului social-democrat Cristian Cîrjaliu, suma de bani care va intra, anul acesta, în vistieria locală se ridică la 11 milioane de lei, "ceea ce este aproape dublu față de anul trecut". Deși Cârjaliu a menționat că "banii care revin administrațiilor locale nu sunt niciodată suficienți", el a mărturisit că, ținând cont de efectele crizei, este mulțumit, "bugetul fiind unul realizabil".
Printre celelalte proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi se numără și cel privind "acceptarea ofertei de donație a două terenuri" de către Genghiz și Ferian Bolat, persoane fizice din localitate. Așa cum a declarat edilul-șef, terenurile vor intra în administrarea Consiliului Local Agigea, urmând a fi folosite pentru "proiecte de infrastructură și utilități, respectiv drumuri, apă, canalizare, curent".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7686 secunde