Consilierii locali din Mangalia se întrunesc, mâine, în ședință extraordinară

580
Nouă consilieri locali mangalioți au convocat pentru mâine o ședință extraordinară, ce va avea loc la Asociația Patronilor din Mangalia, începând cu ora 13.00.
Potrivit democrat-liberalului Paul Foleanu, pe ordinea de zi au fost incluse patru proiecte de hotărâre. Primul dintre ele vizează revocarea unei hotărâri a Consiliului Local Mangalia din luna septembrie a anului trecut. Foleanu a explicat că, prin acea hotărâre, se cedau către Ministerul Muncii cele două imobile care erau date în administrarea AJOFM în scopul dezvoltării unui centru de formare și perfecționare în turism. Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi are drept obiectiv constituirea unei comisii de primire-cedare a celor două sedii către AJOFM.
Democrat-liberalul a mai spus că, mâine, aleșii vor stabili și o comisie pentru verificarea sumelor cheltuite de către administrația locală pentru plantarea palmierilor și repararea bordurilor.
Ultimul proiect înscris pe ordinea de zi este cel privind constituirea unei comisii de verificare a stadiului în care se află proiectul de introducere a gazului metan în Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde