Consilierii locali din Medgidia nu ajung la un consens în problema câinilor comunitari

207

Articole recomandate

Aleșii locali medgidieni au dezbătut, ieri după amiază, mai bine de o oră și jumătate, în cadrul unei ședințe extraordinare de Consiliu Local, un singur proiect de hotărâre. Este vorba de inițiativa referitoare la "aprobarea contractului de asociere având ca obiect proiectul de gestionare a animalelor fără stăpân din municipiul Medgidia" care, însă, nu a trecut. Potrivit explicațiilor consilierului PD-L Dumitru Moinescu, singurii care au votat în favoarea acestei inițiative au fost aleșii locali democrat-liberali și asta în pofida faptului că ședința extraordinară a fost convocată de consilierii locali PD-L și PSD, aceștia din urmă cunoscând, deci, ordinea de zi a ședinței.
Proiectul care privea problema anima-lelor fără stăpân a primit votul favorabil al celor patru consilieri PD-L în vreme ce, așa cum susține Dumitru Moinescu, aleșii locali PNL și PSD s-au abținut. "Au votat cu abținere. Toți au susținut discursuri din care reieșea că sunt prietenii câinilor, dar când s-a pus problema votului s-au obinut. Asta denotă duplicitate și ipocrizie din partea consilierilor", a explicat Moinescu.
În opinia lui Moinescu, apropierea dintre consilierii social-democrați și cei liberali la nivelul CL Medgidia este influențată și de ceea ce se întâmplă la nivel central, după ieșirea PSD de la guvernare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7445 secunde