Consilierii locali din Murfatlar pregătesc, pentru luni, schimbarea viceprimarului

1291
Începând de luni, Murfatlarul ar putea avea un alt viceprimar. O treime dintre cei 17 consilieri locali au inițiat un proiect de hotărâre pentru revocarea din funcție a actualului viceprimar, liberalul Ion Vlădoi.

Consiliul Local Murfatlar se întrunește luni în ședința ordinară din această lună. Printre proiectele care se regăsesc pe ordinea de zi se numără și cel pentru revocarea din funcție a actualului viceprimar, liberalul Ion Vlădoi, și alegerea unui nou edil.
Proiectul de hotărâre este inițiat de o treime dintre consilierii locali care susțin schimbarea viceprimarului. Neoficial, cel care se pregătește să îi ia locul liberalului este nimeni altul decât fostul primar, social-democratul Nicolae Crivineanu.
După cum a declarat și primarul, democrat-liberalul George Cojocaru (la rândul lui fost viceprimar), colaborarea dintre el și fostul primar s-ar putea desfășura în bune condiții, cel puțin prin prisma protocolului dintre cele două formațiuni politice existent la nivel național. Având în vedere că atât primarul cât și viceprimarul fac parte din partidele aflate la guvernare, acest lucru ar putea contribui la punerea în aplicare a cât mai multor proiecte, susținute deopotrivă de ministerele PD-L și cele PSD.
Este cunoscut faptul că între Crivineanu și Cojocaru au existat momente tensionate spre finalul mandatului trecut când rolurile erau inversate, mai ales că ambii au intrat apoi în cursa pentru fotoliul de primar, social-democratul pierzând în fața fostului său subaltern.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5691 secunde