Concurs Consilierii locali din Năvodari au stabilit, ieri, taxele și impozitele locale pentru anul 2011

329
Consiliul Local Năvodari s-a întrunit, ieri după-amiază, într-o nouă ședință ordinară aferentă lunii iunie, având înscrise 23 de proiecte de hotărâre pe ordinea de zi și șase pe ordinea suplimentară. Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Primăria Năvodari, la ședință au fost prezenți 18 consilieri din 19.
În același comunicat de presă se precizează că aleșii au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2011, precum și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2010. Ziarul "Cuget liber" va reveni cu mai multe amănunte privind situația taxelor și impozitelor locale pentru anul viitor.
De asemenea, aleșii au aprobat și inițiativa edilului Nicolae Matei privind acordarea de înlesniri la plata impozitului pe clădiri în cazul persoanelor fizice, în condițiile art. 286 din Legea 517/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare.
În plus, Consiliul Local Năvodari a aprobat și proiectul de hotărâre cu privire la stabilirea prețului local de producție, distribuție și furnizare a energiei termice către agenții economici.
Consilierii au fost de acord și cu încheierea unui acord de colaborare culturală și artistică între orașul Năvodari și raionul Cantemir din Republica Moldova.
În sfârșit, trebuie amintit și faptul că aleșii au aprobat proiectul cu privire la atribuirea în folosință gratuită a unor terenuri pentru construirea de locuințe proprietate personală în conformitate cu prevederile Legii 15/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0467 secunde