Consilierii locali votează ordinea suplimentară orbește

471
Consilierii locali votează ordinea suplimentară orbește - sedintadeconsiliulocal15-1320082492.jpg
Pe ordinea suplimentară a ședinței  Consiliului Local Constanța, au figurat, ieri, 27 de proiecte, iar la primul punct, a fost votată rectificarea bugetară pe anul 2011.
Consilierul liberal Ovidiu Cupșa a ridicat o serie de nelămuriri, menționând că membrii CL nu au primit o informare completă cu privire la proiectele de pe ordinea suplimentară. Acestuia și celorlalți ce-și puneau semne de întrebare li s-a comunicat că rectificarea face referire la alocarea a diverse sume de bani pentru mai multe instituții și proiecte, printre care și cel privind reabilitarea pasarelei din stațiunea Mamaia. Pentru realizarea acestei inițiative, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a alocat 20 miliarde de lei vechi, cu condiția ca Primăria să dea șase miliarde de lei vechi din bugetul local.
În plus, rectificarea vizează plata avansului la locuințele modulare din zona Ștefăniță Vodă, achiziția de medicamente pentru cabinetele medicale școlare, alocarea a încă 2,6 miliarde lei vechi pentru finalizarea cartierului de locuințe pentru tineri "Baba Novac", atribuirea a 16 miliarde de lei vechi pentru subvențiile necesare RATC-ului și a șase miliarde de lei vechi pentru subvenția la lemne.
Mai mult sau mai puțin convinși de explicațiile succinte privind rectificarea bugetului, consilierii au votat modificările. De asemenea, la următoarele proiecte, ce vizau realizarea de PUZ-uri pentru diverse terenuri, mai mulți consilieri plictisiți l-au zorit pe președintele de ședință să nu mai citească numele întreg al inițiativei. Astfel, cele 20 de proiecte rămase au fost votate la foc automat, spre satisfacția consilierilor care aveau "treabă acasă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Dumitru Moinescu rămâne în CL Medgidia
Pagina a fost generata in 0.7116 secunde