Consilierul județean Ion Radu, gazdă pentru eroul de la Segarcea

148
Consilierul județean Ion Radu, gazdă pentru eroul de la Segarcea - ppddo-1372340110.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean Ion Radu și-a ținut promisiunea făcută și a reușit  să-l aducă în vacanță la mare pe Cristian Marian Becheanu, cunoscut ca și eroul de la Segarcea.  Adolescentul de 15 ani a fost adus la Constanța chiar de Ion Radu, acesta fiind și gazdă pentru băiat.




"Este prima dată când mă aflu la mare și îmi place foarte mult. În fiecare zi am vizitat câte ceva din oraș, dar cel mai mult mi-a plăcut plimbarea cu vaporul. Din planurile de vacanță oferite de domnul Ion Radu mai fac parte două excursii, una în Delta Dunării și una la munte. Nici muntele nu l-am văzut vreodată", a spus Cristian Marian Becheanu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul partidului din Constanța. 


La rândul său, consilierul Ion Radu a spus că se simte onorat că poate oferi aceste lucruri unui copil curajos așa cum a dovedit că este Cristian Marian Becheanu. Pe lângă vacanța la mare și la munte, Radu i-a oferit, ieri, și o diplomă din partea PP-DD Constanța. În urmă cu câteva luni, gestul puștiului de 15 ani, a uimit o țară întreagă prin curajul dovedit. Cristian Marian Becheanu a devenit eroul orașului Segarcea după ce, în ziua 13 aprilie, a salvat de la moarte un copil de trei ani, căzut în puțul cu apă din curte. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4582 secunde