Consilierul local Iustin Fabian Roman a dăruit mărțișoare și ghiocei împreună cu tinerii din PDL

283
Consilierul local Iustin Fabian Roman a dăruit mărțișoare și ghiocei împreună cu tinerii din PDL - pdlmartisoare-1362306028.jpg
Consilierul local Iustin Fabian Roman, prim-vicepreședintele PDL Constanța, a dăruit mărțișoare și ghiocei doamnelor și domnișoarelor din Constanța, împreună cu tinerii din organizația municipală de tineret, cu ocazia venirii primăverii. Mărțișoarele au fost achiziționate de tinerii din PDL de la Asociația Insula Copiilor, care ajută  copiii  afectați  de autism, de întârziere  mentală  sau de  întârziere  în  limbaj, prin  formarea  programelor  individualizate  și  introduse  în  cadrul  terapiei  comportamentală  aplicată. 


"Prin acest gest simbolic, PDL le-a urat doamnelor și domnișoarelor din Constanța o primăvară frumoasă și însorită. M-am bucurat că oamenii ne-au recunoscut și că au apreciat faptul că unii politicieni fac gesturi frumoase nu numai în timpul campaniilor electorale, ci și în afara lor. Ne-am întâlnit cu drag cu doamnele și domnișoarele cărora le-au plăcut mărțișoarele hand-made oferite de noi. De asemenea, acesta a fost un bun prilej pentru a-i obișnui pe tinerii din partidul nostru să discute cu oamenii, să se intereseze de problemele lor și să nu se transforme, pe viitor, în politicieni de birou", a declarat Iustin Fabian Roman, prim-președintele organizației județene PDL Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6579 secunde