Consiliul Județean votează, astăzi, bugetele instituțiilor aflate în subordinea sa

658
Consiliul Județean Constanța (CJC) se întrunește astăzi, începând cu ora 13.00, în Aula Mare a Bibliotecii Județene "I.N. Roman", în prima ședință ordinară din 2009. Pe ordinea de zi se regăsesc, până acum, nu mai puțin de 73 de proiecte de hotărâre.
Printre cele mai importante se numără cele privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli, a listei de investiții, a organigramei și a statului de funcții pentru o serie de instituții subordonate Consiliului Județean.
Astfel, consilierii vor dezbate bugetele instituțiilor de cultură precum Teatrul de Stat, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Teatrul de Copii și Tineret, Muzeul de Artă, Școala Populară de Artă și Meserii, Complexul Muzeal de Științe
ale Naturii. Supuse votului vor fi și proiectele privind aprobarea bugetului, a listei de investiții, a organigramei și a statului de funcții pentru Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și pentru Biblioteca Județeană "I.N. Roman".
Consilierii își vor exprima opțiunea și în cazul aprobării bugetului de venituri și cheltuieli, precum și a listei de investiții ale Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța pe anul 2009.
Pe ordinea de zi, au mai fost incluse două proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului și suplimentarea aportului de capital social al S.C. Domeniul Public și Privat Județean S.R.L. Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.58 secunde