Consiliul Local Techirghiol, în ședință extraordinară

332

Articole de la același autor

Consilierii locali din Techirghiol s-au întrunit, de curând, într-o ședință extraordinară având pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre ce aveau nevoie de aprobare urgentă.
Primul dintre ele vizează transformarea celor două străzi, Victor Climescu și Eforie, într-una singură. Astfel, prin aprobarea aleșilor locali, acum, va exista o singură stradă: Victor Climescu. Potrivit primarului Adrian Stan, Consiliu Local trebuie să reglementeze situația străzii Eforie, ea trecând în patrimoniul orașului, tocmai pentru a se putea realiza proiectul "Reabilitarea și modernizarea de drumuri în stațiunea Techirghiol". Primarul a declarat că valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ patru milioane de dolari și urmează să fie realizat prin Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013. Primarul a mai spus că lucrările ar putea demara în luna septembrie.
Cel de-al doilea proiect de pe ordinea de zi a vizat reglementarea terenului din spatele Sanatoriului Balnear. "Aceste parcele trebuie intabulate și cadastrate pentru a putea fi scoase la vânzare", a precizat Stan. Este vorba de 108 loturi de câte 1.000 metri pătrați ce ar urma să fie scoase la licitație în prima jumătate a lunii iunie pentru a fi vândute în vederea construirii unor case de vacanță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9908 secunde