Constanța a rămas fără primar! Radu Mazăre, suspendat din funcție de prefect

1156
5
Constanța a rămas fără primar! Radu Mazăre, suspendat din funcție de prefect - radumazare13778818221426503172-1428305808.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a emis astăzi ordinul prin care edilul Radu Mazăre a fost suspendat din funcția de primar după ce judecătorii au dispus arestarea sa preventivă. În aceste condiții, reprezentanții Prefecturii Constanța au emis un comunicat de presă pe care îl redăm în întregime:


"Având în vedere adresa Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Sectia Penala, înregistrată la Instituția Prefectului-Județul Constanța, prin care s-a dispus arestarea preventivă, prefectul județului Constanța, Constantin Ion, în conformitate cu prevederile art. 71 din Legea administrației publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 26 alin. (1) din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul și Instituția Prefectului, republicată, a emis ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului Primarului Municipiului Constanta, domnul Mazare Radu Stefan, până la încetarea măsurii arestării preventive. Compartimentul controlul legalității actelor și contencios administrativ a comunicat prezentul ordin domnului Mazare Radu Stefan, Consiliului Local Constanta și Secretarului Municipiului Constanta. Prezentul ordin poate fi atacat în fața instanței de contencios administrativ în termenele și condițiile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare".



Comentează știrea

Pintea
6 aprilie 2015
Un lucru bine facut

MA zăre R adu Ș tefan afară din Primărie ! In sfarșit !

europeanu
6 aprilie 2015
La parnaie cu hotii !

Parnaie pentru hot ! Si BANII furati la buget ! Toti BANII !!! Inclusiv banii furati se strut si porcul betiv !

Andrei
6 aprilie 2015
???

Nu mai votati PSD PDL PNL sau x candidati care fac jaf de bani ( petreceri, mici, vopsit blocuri, instalat 3 topogane) pt ca uite unde se ajunge

alina
6 aprilie 2015
doar suspendat la ce a facut?

Pai d c doar suspendat?adica intra la munca, pe acelasi post, dupa ce a fost la inchisoare?pe bune?in ce tara traim.fratilor?

aurelia ionescu
3 mai 2015
...fara primar....

Nu gasiti altul...!?!....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4419 secunde