Constanța va deveni șantier. Vor fi schimbate rețelele de apă și canalizare din oraș

6645
16
Constanța va deveni șantier. Vor fi schimbate rețelele de apă și canalizare din oraș - lucrari-1496246683.jpg

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că municipiul Constanța se va transforma într-un imens șantier de lucrări odată cu demararea proiectului de schimbare a rețelelor de apă și canalizare din oraș.

În acest sens, consilierii locali au votat studiul de fezabilitate al proiectului, care va fi implementat de RAJA cu fonduri europene, valoarea totală a lucrărilor fiind de aproximativ 84 milioane euro.

Mai exact, vor fi înlocuite principalele magistrale de alimentare cu apă din Constanța, rețelele vechi, unele având și peste 80 de ani, precum și rețeaua de canalizare. De asemenea, va fi extinsă rețeaua de apă și canalizare în cartierele noi ale orașului. "Dacă nu investim în infrastructura de apă și canal riscăm ca pe viitor să blocăm alte proiecte. Nu putem asfalta, nu putem face trotuare noi atâta timp cât rețelele de apă și canalizare se sparg în continuu și trebuie să intervenim cu lucrări în partea carosabilă. Aici nu mai vorbim doar de RAJA ci vorbim de dezvoltarea orașului", a declarat Decebal Făgădău.

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
yhig
1 iunie 2017
jkkuhk

in sfarsit o sa arate si cta ca braila in anii 1996

eva
1 iunie 2017
minciuni

Promosiuni, promisiuni! Asa ati promis si ca de la 1 mai o sa incepeti sa strangeti cainii maidanezi.

dada
1 iunie 2017
iar fara apa !

am vazut cum se lucreaza. de-abia ati terminat de rascolit orasul, de ce nu ati schimbat atunci si tevile de apa? o sa faceti iar carpeli ca si pana acum, deja stim ce urmeaza !!! galosi, sosoni si stat fara apa cu saptamanile !! multimim din suflet !!!

Luk
1 iunie 2017
Palazu

Deci primarul asta si toata sleahta asta din primarie si raja nu este sanatoasa la cap. Pana acum ati footoot asfaltul cu bagatul cablurilor care fie vorba intre noi tot pe stâlpi se află. Acum o luam de la capat plus bonus carpelile radet. E o fericire sa stai in acest oras. Nu te plictisești niciodată.

ATENTIE
1 iunie 2017
PROMISIUNI

Primaria,ca si guvernul promit marea si sarea ,bani..stadioane..canalizari...etc.... etc... pana cand trece LEGEA GRATIERII si apoi toti vom reveni cu picioarele pe pamant...banii n-ajung...asta o facem peste peste doi trei ani...mai vedem..Naivi suntem...!

Mihai
1 iunie 2017
Retea de apa si canalizare

Si daca tot se reface reteaua de canalizare - pabuiesc prin inlocuirea vechilor conducte - se are in vedere si separarea si dimensionarea retelei de colectare ape pluviale? Daca aceasta este bineinteles separate de cea de canalizare. Daca nu este separate s-au adus in discutie macar separarea acesteia?

Felics
1 iunie 2017
Poate își aduc aminte piticii porno si de hidranții stradali

Raja isuct!!!

nelu
1 iunie 2017
din nou??!!!

Pai nu au mai fost schimbate odata de catre Nicusor Constantinescu!!?? Din nou, alti bani alta mizerie prin oras...paraf, zgomot.....In concluzie---asa va trebuie ca ati votat pe cine nu merita!!!

Mihai
1 iunie 2017
Rahat

Mananci r...t cu gura plina "primare"!

Batjocoritul !
1 iunie 2017
Șleahtă de batjocoritori !

Păi, tinerii frumoși și liberi au ieșit în stradă în iarnă și ce au făcut, au făcut ce au făcut și cei care l-au votat pe făgădău decebal, deci nici unii și nici ceilalți, nu au / nu am făcut nimic bun, am dat cu bățul în baltă, absolut cu toții, pentru care fapt numai trebuie să ne mai acuzăm unii pe alții, că numai are rost, ce trebuie făcut de acum încolo, este că numai trebuie votat nici unul, din nici un partid, pentru că toți sunt niște : oameni fără omenie, rușine, politicienii sunt puși doar pe furat și hoție din banii publici, de la noi, românii, care suntem considerați fraierii / proștii lor și bineînțeles "o vacă de muls"?! Acest oraș a fost un șantier, a fost răscolit cu un an, doi, trei ani în urmă, până să aibă loc alegerile prezidențiale din 2014, dar, chiar ne cred uituci și fără minte, fără minte am fost noi,cei care i-am votat pe rând, pe rând, când pe : fsn-ști, psd-ști, pnl-iști, pntcd-iști, pdl-isti......., ne-am " fript, de acum încolo, vom "sufla și în iaurt"! Tinerii frumoși și liberi, de ce numai ieșiți în stradă, acum, ca să-i trageți la răspundere pe : făgădău decebal și clica, că nu fac, nu fac nimic, absolut nimic pentru Constanța, chiar nu vă mai interesează ce se petrece în localitatea noastră, în Constanța, ne faceți să credem, că totul a fost, făcut pentru și din alt unghi al problemei, să fie fost doar interesul politic la mijloc, arătați-ne și dovediți-ne contrariul, adică , că noi, oamenii de rând ne- am înșelat, că v-am interpretat greșit ce ați făcut în iarna acestui an !

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5413 secunde