Concurs Constănțeanca Doina Carp, pe locul 36 pe lista liberalilor pentru europarlamentare

682

Articole recomandate

Potrivit informațiilor transmise, ieri, de către conducerea PNL agenției NewsIn, Doina Carp, cea de-a doua propunere a liberalilor constănțeni pentru europarlamentare, se regăsește și ea pe lista formațiunii politice pentru lupta electorală din iunie.
În timp ce Ramona Mănescu, prima nominalizare a PNL Constanța pentru Parlamentul European (PE), se află pe un loc fruntaș (locul patru), Carp a reușit să se mențină pe lista finală, pe locul 36.
În topul candidaților PNL pentru PE sunt, așa cum s-a anunțat inițial, Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Ben-Oni Ardelean și Ovidiu Silaghi.
Liberalii Adrian Ciocănea, Ioan Timiș și Varujan Vosganian au fost excluși de pe lista partidului, după ce primii doi au anunțat luni că doresc să se retragă, nemulțumiți fiind de locurile primite.
Consiliul Național Executiv al PNL a validat luni lista pentru PE, dar, potrivit lui Ludovic Orban, președintele Crin Antonescu a fost mandatat să opereze alte modificări, în măsura în care va fi nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2875 secunde