Ionuț Stroe:

"Consultările cu președintele Iohannis ne pică la fel ca o mănușă"

152
1

Articole de la același autor

PNL va susține la consultările cu președintele Klaus Iohannis proiectele inițiate de liberali cu privire la exercitarea votului de către cetățenii din afara granițelor și la simplificarea și accelerarea procedurilor parlamentare, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

"Mandatul nostru este clar la consultările cu președintele Klaus Iohannis, care ne pică la fel ca o mănușă. În legătură cu posibilitatea exercitării votului pentru cetățenii din afara granițelor, PNL a depus un proiect la Parlament pe care îl vom susține și în fața președintelui", a afirmat Stroe.

El a arătat că liberalii sunt în favoarea simplificării și accelerării procedurilor parlamentare în cazul cererilor justiției.

"Suntem pentru și avem de un an de zile un proiect prin care se simplifică și se accelerează procedurile parlamentare, în contextul în care propunem un termen de 48 de ore de soluționare a cererilor justiției", a spus Stroe.

Comentează știrea

george
20 aprilie 2015
nu e timp de pierdut

Să nu cumva să spui: "Uite ce-i, sunt prea bătrân ca să mă mai schimb." Și nu mai folosi cuvântul "niciodată", decât în expresia "nu se știe niciodată" - mai ales că, într-adevăr, nu se știe niciodată ce poți realiza până nu încerci. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9606 secunde