Copiii nevoiași, în atenția Serviciului de Asistența Socială Mangalia

181
1

Articole de la același autor

Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mangalia, în parteneriat cu Asociația Compagnie Nyima din Franța au organizat, recent, mai multe activități educative și artistice pentru copiii din zonele defavorizate ale Mangaliei. Potrivit directorului SPAS, Claudiu Stamate, acțiunea s-a desfășurat în cartierul Fruviileg, precum și în zona locuințelor sociale de pe strada M.I. Dobrogeanu.

"În fiecare din cele trei zile ale proiectului, începând cu orele 18.30, timp de două ore, cei mici s-au bucurat de activități artistice, educative și creativ-distractive", a subliniat reprezentantul Serviciului Social. Voluntarii asociației franceze au susținut momente speciale, precum: teatru din umbre, dans, cântece, marionete și pictură pe față. Cei mici s-au simțit minunat, iar părinții lor au apreciat demersul municipalității.

"În cadrul acestui proiect, le oferim celor prezenți ateliere educative prin spectacole creative, pline de viață, spectacole de teatru, muzică și desen. Copiii vor beneficia de educație prin joacă", au explicat reprezentanții Asociației Compagnie Nyima. Ei au mai spus că toate aceste activități reprezintă o serie de acțiuni voluntare, cu caracter umanitar, cei mici fiind ajutați să-și lărgească orizonturile. De asemenea, inițiatorii proiectului au subliniat că se pune accent pe dezvoltarea creativității copiilor. 

Comentează știrea

Doru
21 august 2015
Cacatel mic,mic de tot

In regula,niste demersuri pentru locuri de munca pentru parintii acelor copii nevoiasi nu se poate? Ce pana mea,vietnamezii pot lucra in Mangalia dar parintii acelor copii nevoiasi or fi chiar mai slabi decat acei vietnamezi? Nu se poate ca umilintele sa fie eliminate prin incluziune sociala a celor apti de munca?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8734 secunde