Corneliu Vadim Tudor, înmormântat cu onoruri militare

146
2
Corneliu Vadim Tudor, înmormântat cu onoruri militare - corneliuvadimtudor-1442332473.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Senatului a respins, ieri, solicitarea soției lui Corneliu Vadim Tudor ca sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului senator să fie depus în holul Camerei legislative, a declarat vicepreședintele acestui for, Ioan Chelaru.

"Oricum fusese depus la un lăcaș de cult și nu mai avea rost să-l mute la Senat", a adăugat Chelaru.

Corneliu Vadim Tudor urmează să fie înmormântat, mâine, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare, sicriul cu trupul neînsuflețit fiind depus la Biserica "Sf. Gheorghe Nou" din București.

Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. 

Comentează știrea

Murphy
16 septembrie 2015
Rusine !

Si mort va este frica de el ! Dar el , Vadim, si-a facut datoria fata de patrie si popor, si mai bine depus in biserica decat in imobilul Dracului, Senatul Romaniei.

Murphy
16 septembrie 2015
Pentru basescu

Draga fostule presedinte al statului, diavole Trainus Basescus, citez din discursul tau de cretin, pardon, de crestin ortodox, : " USL-ul e-n toate, e-n cele ce sunt, si-n cele ce maine vor rade la Soare, le-a murit tribunul ! " , a zis nebunul ! Tu iti mai aduci aminte ce strigau politistii la tine la Cotroceni ?....Pai iti zic eu : " Iesi afara, javra ordinara !!! " Pai vezi tu mai Base draga, cat de mult te-aiubit pe tine poporul ? Cand o sa mori, o sa vezi, sau nu o sa mai vezi nimic atunci, dar iti spun eu acum ce va urma, nu o sa ai nici o coada de romani la biserica unde vei fi depus tu, adica, o sa vina tot PMP-ul cu toti membrii, deghizati in cetateni iubitori de basism, la tine nu o sa fie coada cu poporul roman, asa ca , tine-ti gura aia proasta si nu mai jigni un erou roman care a murit din cauza legilor tale sociale ! Tu ai ucis poporul cu televizorul, cu Udrea, Boc, Videanu, Blaga, Berceanu, ai furat cu nemiluita din avutia tarii, crezand ca esti mare smeker de comandant de cursa lunga. Asteptam vestea cea mare pe televizor, adica azi a murit Iuda cu nume de scena " Sa traiti bine ! "

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ilie Sârbu, numit consilier de conturi
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Demisie la vârful Primăriei
Pagina a fost generata in 1.2711 secunde