"Corupții sunt prezenți în primele eșaloane ale PSD"

131

Articole de la același autor

Președintele TSD, Mihai Sturzu, a precizat, astăzi, într-o scrisoare deschisă, că PSD are o serie întreagă de probleme interne, prima dintre acestea fiind data de prezența corupților în primele eșaloane ale partidului, el arătând că PSD a greșit pe 16 noiembrie în privința votului din diasporă.


"PSD-ul are o serie întreagă de probleme interne, începând cu prezența corupților în primele eșaloane, dar ele ne privesc în primul rând pe noi, membrii de partid", a arătat Sturzu în scrisoarea deschisă remisă presei.


Sturzu a arătat, de asemenea, că cea mai mare greșeală pe care Guvernul PSD a făcut-o pe 16 noiembrie a fost "ceea ce s-a întâmplat la secțiile din diaspora", el apreciind că electoratul a avut dreptate atunci când nu a iertat PSD pentru acest fapt.

"Electoratul nu ne-a iertat pentru asta și a avut dreptate să nu ne ierte. (…) Dacă PSD își poate spăla cu ceva obrazul, după 16 noiembrie, ar trebui să fie principalul promotor al unei initiative privind votul prin corespondență", a mai arătat Sturzu.

El a mai spus că partidul din care face parte, PSD, tocmai a pierdut alegerile prezidențiale, cu Victor Ponta, după un scrutin în care a obținut cele mai multe voturi din anii ’90 încoace.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Sebastian Ghiță a demisionat din PSD
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : DEMISIE BOMBĂ ÎN PSD!
Pagina a fost generata in 1.68 secunde