Cristian Bușoi bate drumul degeaba la Constanța. Liberalii constănțeni îl susțin pe Orban

587
Cristian Bușoi bate drumul degeaba la Constanța. Liberalii constănțeni îl susțin pe Orban - cristianbusoi2-1497187539.jpg
În plin scandal al excluderilor unor membrii din PNL Constanța, filiala de la malul mării a primit vizita celui care visează să ajungă la conducerea parti-dului și îndeamnă la unitate și echilibru în interiorul formațiunii politice. Este vorba despre Cristian Bușoi, liberalul care umblă din județ în județ pentru a-i convinge pe colegii săi că poate prelua frâiele unui partid care calcă pe urmele PNȚCD. Partid pe care, spune Bușoi, cu el la conducere ar urma să renască din propria cenușă. 


"PNL are nevoie de o schimbare și de o direcție nouă și Congresul din 17 iunie trebuie să aducă mai mult decât o nouă conducere a partidului, o nouă direcție. Dacă PNL nu se schimbă, PNL nu câștigă alegerile prezidențiale din 2019. Și dacă PNL nu câștigă prezidențialele, PSD va conduce tot, iar PNL nu va mai conta. Există în momentul de față mai multe candidaturi, mai multe viziuni despre PNL. Viziunea mea este aceea că PNL trebuie să-i recâștige pe toți acei români care au avut încredere în trecut în vechiul PNL, în vechiul PDL, au avut încredere și au votat candidatul PNL la alegerile prezidențiale, pe domnul președinte Iohannis, sunt împotriva PSD și s-au manifestat la începutul acestui an ieșind în stradă, dar în decembrie 2016, din cauza unor erori de strategie și de mesaj a vechii conduceri a PNL, nu au venit să susțină PNL. Acești români, acești oameni, așteaptă un partid de centru-dreapta, un partid unit, un partid care să le răspundă exigențelor. Vorbim de oameni care au alte așteptări decât electoratul stângii de la clasa politică, de la administrație, vor mai multă eficiență, vor mai multă corectitudine, vor mai multă transparență, vor mai multă cinste și vor ca să existe decidenți politici și în administrație care să vorbească mai puțin și să facă mai multe lucruri pentru români", a spus Cristian Bușoi la întâlnirea cu liberalii.


Interesant este că liberalul Cristian Bușoi cam bate drumul degeaba la Constanța din moment ce liberalii de la malul mării au spus clar și răspicat că îl vor pe Ludovic Orban președinte. 


Membrii Comitetului Director al Filialei Județene Constanța a Partidului Național Liberal (PNL) au votat, recent, în majoritate susținerea moțiunii lui Ludovic Orban la Congresul din data de 17 iunie, unde acesta va candida la președinția partidului.


De asemenea, în cadrul Comitetului Director Județean au fost supuse votului secret moțiunile celor trei candidați la președinția Partidului Național Liberal, în vederea acordării susținerii uneia dintre ele.


"În urma centralizării voturilor, moțiunea lui Ludovic Orban, intitulată «Partidul Național Liberal - Forța Dreptei», a primit 43 de voturi, moțiunea lui Cristian Bușoi, «PNL - Partidul Viitorului», a fost creditată cu 32 de voturi, în timp ce moțiunea lui Viorel Cataramă - «Să facem PNL mare, din nou» - a obținut 17 voturi. De asemenea, membrii Comitetului Director Județean au decis, prin vot secret, susținerea candidatului Ludovic Orban la președinția PNL".


Reamintim că Bușoi candidează alături de la Ludovic Orban și Viorel Cataramă pentru șefia PNL la congresul partidului programat să se desfășoare pe 17 iunie, la București.


În altă ordine de idei, și Viorel Cataramă și-a anunțat vizita la Constanța. Aceasta ar urma să aibă loc marți. În contextul în care liberalii de la malul mării au anunțat deja că îl susțin pe Ludovic Orban la șefia PNL, ne întrebăm de ce se mai prefac că sunt interesați de moțiunile lor din moment ce au decis deja cui vor acorda votul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5504 secunde