Cristian Radu: "Evaziunea fiscală produce, anual, pagube de zeci de milioane de euro"

619
Comisarul șef al Gărzii Financiare Constanța, Cristian Radu, prezent la dezbaterea pe tema dezvoltării turismului în Dobrogea, ce s-a desfășurat ieri la Prefectura Constanța, a vorbit despre problema evaziunii fiscale, care, anual, pe litoral, ajunge la zeci de milioane de euro.

Conform șefului GF Constanța, cea mai frecventă modalitate de comitere a evaziunii se realizează prin neemiterea de bonuri fiscale. Radu a menționat faptul că fenomenul evaziunii fiscale afectează deopotrivă investitorii importanți din regiune, administrația locală și, desigur, bugetul statului, adăugând că atât mici, cât și marii comercianți săvârșesc astfel de fapte.

Omologul său de la Tulcea, Daniel Negoescu a menționat că serviciul pe care îl reprezintă se confruntă cu aceleași probleme menționând că, "turismul cu cheia" produce cele mai mari deservicii atât patronatelor, cât și statului.

La dezbaterea pe tema dezvoltării turismului în Dobrogea au participat reprezentați ai principalelor structuri din domeniul turismului și instituțiile adiacente din județul Constanța și din Tulcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5544 secunde