Cristian Seidler: „USR va vota proiectul privind eliminarea pensiilor parlamentarilor”

144
1
Cristian Seidler: „USR va vota proiectul privind eliminarea pensiilor parlamentarilor” - usr-speciale-1687437149.jpg

Articole de la același autor

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat joi că susţine proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, iar USR îl va vota, însă are îndoieli că acesta va trece de Curtea Constituţională.

„Vom vota acest proiect de lege în forma aceasta, considerând că din punct de vedere juridic este corect. În primul rând trebuie spus că orice pensie specială este o nedreptate în sine. Faptul că domnul Nicolicea, acest exponent al atacului la democraţie, a venit să susţină pensiile speciale ale parlamentarilor, este doar o imagine foarte reală a acelei părţi de România care consideră că unii sunt mai speciali decât alţii şi că, dincolo de prevederile constituţionale, nu suntem toţi egali în ţara aceasta, că unora li se cuvin mai multe drepturi doar pentru că la un moment dat şi-au ales de bună voie şi nesiliţi de nimeni să fie parlamentari ai României. USR consideră că pensiile parlamentarilor, ca şi toate celelalte pensii speciale, trebuie eliminate imediat, nu în 20 de ani, nu în 12 ani. Pensiile speciale ale parlamentarilor sunt nişte privilegii”, a declarat Seidler la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că USR şi-a început în urmă cu șapte ani activitatea parlamentară depunând un proiect de lege exact în acest sens.

Comentează știrea

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7106 secunde