Cum arată Guvernul Ungureanu în varianta PDL-UNPR-UDMR

327
2
Cum arată Guvernul Ungureanu în varianta PDL-UNPR-UDMR - palatulvictoria-1328650324.jpg
Negocierile pentru formarea unui nou Guvern condus de Mihai Răzvan Ungureanu au dus la o răsturnare de situație în tabăra PDL, unde Colegiul Director al partidului a luat, ieri, decizia politică de a schimba întreaga echipă guvernamentală care a făcut parte din Guvernul Boc. Decizia a fost luată în unanimitate de democrat-liberali.

Astfel, lista noilor miniștri îi cuprinde pe Gabriel Berca la Ministerul Administrației și Internelor în locul lui Traian Igaș, Cristian Petrescu la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului în locul Elenei Udrea, Bogdan Drăgoi la Ministerul de Finanțe în locul lui Gheorghe Ialomițianu, Andreea Paul Vass la Ministerul Economiei în locul lui Ion Ariton, Răzvan Mustea la Ministerul Telecomunicațiilor în locul lui Valerian Vreme, Alexandru Nazare la Ministerul Transporturilor în locul Ancăi Boagiu, Stelian Fuia la Ministerul Agriculturii în locul lui Valeriu Tabără, Claudia Boghicevici la Ministerul Muncii în locul Sulfinei Barbu și Ovidiu Baba la Ministerul Educației în locul lui Daniel Funeriu.

De partea cealaltă, UDMR și UNPR au dorit să-și mențină portofoliile.

Drept urmare, UDMR își va păstra ministerul Sănătății și pe cel al Mediului, iar UNPR va merge în continuare cu Cristian Diaconescu la Externe și Gabriel Oprea la Apărare.

De altfel, premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu a pus o singură condiție în negocierile pentru lista noului Guvern: păstrarea miniștrilor Afacerilor Europene, Leonard Orban, Externelor - Cristian Diaconescu și Justiției - Cătălin Predoiu. 

Comentează știrea

giga
8 februarie 2012
Mult zgomot pt nimic

Aceeasi marie cu alta palarie. Acelasi guver plin de pdl-isiti incompetenti.

Aristotel
8 februarie 2012
Succes noului guvern!

PDL este singurul partid care intelege faptul ca sistemul trebuie schibat din radacini daca vrem sa mearga tara asta intr-o directie buna. PDL a adus tinerii in functii de conducere si a inteles faptul ca tinerii au alta viziune, neffind educati in comunism, tinerii sunt incoruptibili si nepatati. Apreciez reformele facute de PDL, pentru ca, in sfarsit, avem conducatori care pun interesul romanilor pe primul plan!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde