CUM RĂMÂNE CU PUTORILE? Consilierul județean Sabrina Nedelcu, în continuare membru CJC

5795
6
CUM RĂMÂNE CU PUTORILE? Consilierul județean Sabrina Nedelcu, în continuare membru CJC - 17078685142561655416713948662454-1488284520.jpg
Consiliera Sabrina Nedelcu este prezentă la ședinta CJC de azi, cu toate că PSD Constanța anunțase că se delimitează de ea, după scandalul din timpul protestelor, când aceasta i-a numit pe protestatari "putori".

Ședința de Consiliu Județean a fost întreruptă, un constănțean așezâdu-se lângă Sabrina Nedelcu cu un afiș pe care scrie: "Atenție, Sabrina, sunt putori în Consiliul Județean".

xxx


Surse din PSD Constanța decalaseră, pentru Cuget Liber că s-a luat decizia de retragere a sprijinului politic consilierului județean Sabrina Maria Nedelcu care, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook a jignit protestatarii.

"Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat și să poți returna banii. România vrea să plăteasca 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deștepți sunteți sclipitorilor! Și poate îmi spuneți și mie care este munca voastră și cu ce cotizați voi la stat, ăștia care vă duceți de la 09 dimineața la proteste? Putorilor!", a scris Sabrina Maria Nedelcu pe Facebook.



Comentează știrea

Un cetatean, nu o putoare ca ea!
28 februarie 2017
Scarba

Un asemene exemplar de prostia nici macar nu ar mai fii trebuit sa apara in sedinte sau oriunde este spatiu public sau sa mai aibe de aface cu consiliul judetean, noi nu vrem sa fim reprezentati de niste "putori" ca ea! Dar asa partid asa oameni!

Cetatean constanta
28 februarie 2017
Putoarea din psd

La puscarie cu scursura de putoarea,Sabrina coarda PSD Inca mai are curaj sa se state in lume,putoarea prostituta PSD,afara cu ea CA face de rusine populatia din constanta

da cum se numeste
28 februarie 2017
una in care isi varsa

nesapalatul ala de brailoiu icrele batrane si imputite.

DNA sa vina sa va ia!!!
28 februarie 2017
Stroe are nevoie disperata de Sabrina

Daca PSD-ul nu era o gasca de combinatori si penali,docherul Dontu si pupacioasa lui Brailoiu Sabrina erau 'ejaculati'din toate functiile. Dar tupeul de borfasi se dovedeste ca e singurul criteriu de promovare in PSD. Amante, tembeli, penali, specimenele astea au distrus orasul cu foamea, abuzurile si nesimtirea lor. Poate zice Dontu pe ce criterii au ajuns Sabrina consiliera si Brailoiu senator exact cum a zis ca a fost 'dezapezire de nota 11 pe placul constantenilor'. Un oras intreg le-a cerut demisia Stroe era probabil cu Fagadau si Babu la cășărie si nu a auzit. DNA,NU MAI STA!

$abrina
28 februarie 2017
Gresit, tovarasi

Nu'struna ci PocNitoare

DREPTATE!
28 februarie 2017
GEST DE CURAJ FATA DE CORUPTI!

De 27 de ani consilierii majoritari PSD FURA MILIARDE din bugetul Constantei iar ei sunt doar interfata, in final BANII LA CINE AJUNG? De cand PSD a dat OUG 13 si am iesit peste jumatate de milion de romani la proteste, au strigat ambasadele tuturor tarilor civilizate de la SUA la Canada, UK, Franta, Germania, din UE, NATO, au protestat romanii din toata lumea impotriva gratierii infractorilor! VOI SUNTETI INFRACTORI IN FATA INTREGII OMENIRI SI A LUI DUMNEZEU, AFARA DIN INSTITUTIILE STATULUI, AFARA PSD VOTAT DE 18% DIN POPULATIE, AFARA FUNCTIONARI CORUPTI, AFARA DIN VIATA ROMANILOR!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1016 secunde