"Dacă va avea succes, Mișcarea Populară va trebui să își creeze un partid de centru-dreapta"

49
Președintele Traian Băsescu a declarat că Fundația "Mișcarea Populară" va trebui să își înființeze și un partid de centru-dreapta, cu filiale pe tot teritoriul țării, dacă va avea succes în obiectivul său de promovare de idei și soluții pentru reformarea clasei politice. 

"Dacă va avea succes, fundația va trebui să-și creeze și un vehicul de punere în aplicare a soluțiilor, iar acest vehicul nu poate fi decât un partid de centru-dreapta așezat pe filiale distribuite pe tot teritoriul țării. Etapa în care se află acum Fundația «Mișcarea Populară» este aceea de selectare a liderilor și înființarea de filiale în fiecare județ", a afirmat Băsescu.

El a mai spus că obiectivul fundației este să abordeze, din perspectiva societăți civile, a celor 58% care nu s-au prezentat la vot, marile probleme ale țării: situația demografică și natalitatea, revizuirea Constituției, sănătatea, educația, legea electorală, accelerarea proceselor de integrare în Uniunea Europeană, agricultura, mediul, dar și soluțiile pentru completa reformare a clasei politice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3539 secunde