Video Dacian Cioloș, despre demiterea lui Voiculescu: Modul în care a procedat Florin Cîțu este absolut inacceptabil

160
Dacian Cioloș, despre demiterea lui Voiculescu: Modul în care a procedat Florin Cîțu este absolut inacceptabil - dacianciolos-1618393477.jpg
Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș spune că modul în care a fost demis Vlad Voiculescu este "absolut inacceptabil". El critică faptul că cererea de demitere a fost înaintată preşedintelui Klaus Iohannis fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS.


"Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.


Lidetrul PLUS adaugă că nu poate interveni public pe acest subiect, întrucât este în recuperare medicală. A anunâat însă că va avea loc o şedinţă a conducerii alianţei, iar deciziile luate vor fi comunicate public.


"Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare", a adăugat Cioloş.




Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu...

Publicată de Dacian Cioloş pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7492 secunde