Dan Diaconescu, "senzațional" la Constanța

326

Articole de la același autor

Dan Diaconescu și președintele Partidului Poporului, Simona Man, vor fi prezenți, sâmbătă, la Constanța pentru ședința Biroului Județean Lărgit.
Informația a fost oferită de către președintele filialei județene a PPDD, Gheorghe Slabu, care a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă că organizațiile locale din județ se vor întruni sâmbătă. În cadrul întrevederii la care va participa și conducerea centrală, liderii de la județ vor propune organizarea unor concursuri de șah și table. Competițiile vor avea loc între membrii filialelor locale din Constanța, urmând ca echipa care va câștiga la nivel județean să înfrunte celelalte echipe din țară. Finala națională va fi televizată pe postul OTV.
Tot în cadrul conferinței de vineri, prim vicepreședintele PPDD Con-stanța, Ion Radu, a vorbit despre promulgarea legii privind alegerea primarilor din primul tur, menționând că partidul din care face parte "nu este avantajat de noua situație".
"Pe noi ca partid, această lege nu prea ne avantajează pentru că suntem un partid nou și nu avem instrumentele și experiența celorlalte partide, care au organizat atât de multe campanii până acum. Totuși, mai este un an de zile și vom reuși să ne organizăm până atunci. În privința județului Constanța, din sondajele realizate de celelalte partide reiese că suntem pe locul doi. Avem deja discuții cu anumiți primari și consilieri care vor să treacă în rândul membrilor Partidului Poporului", a specificat Ion Radu.
Radu a vorbit și despre procesul privind constituirea partidului, explicând că dosarul a ajuns la Curtea de Apel din cauza faptului că în motivarea ultimei sentințe s-a invocat articolul 8, alineatul 3 din Constituție care în realitate nu există. Astfel, următoarea înfățișare în acest sens va avea loc în data de 13 iulie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4444 secunde