Dan Șova și Marian Vanghelie, EXCLUȘI de la ședința PSD de mâine

243
2
Dan Șova și Marian Vanghelie, EXCLUȘI de la ședința PSD de mâine - vangheliesovaghita27060900-1417012084.jpg
Dan Șova și Marian Vanghelie sunt EXCLUȘI de la ședința PSD de mâine, conform unor surse citate de REALITATEA TV. Ședința de mâine are ca scop analizarea rezultatelor de la alegerile prezidențiale. PSD va intra într-un proces de analiză în ianuarie - februarie, a anunțat, marți, președintele partidului, premierul Victor Ponta.


"PSD, în ianuarie - februarie, își face analizele, să vedem ce a mers bine, ce a mers rău, ce lucruri trebuie schimbate, pentru că trebuie schimbate radical o mulțime de lucruri în PSD și asta vor decide colegii noștri. Poziția mea este că suntem un partid democratic și că asta se decide pentru toată lumea. Și că cine sare acum, așa, din rând, crezând că o să câștige ceva, cred că se înșală. Și îmi voi folosi toată autoritatea pe care încă o mai am în partid ca să-i pun la locul lor. Cine face rău PSD-ului, sigur că e excludere", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.






Comentează știrea

DODO
26 noiembrie 2014
la meci

A inceput meciul dintre FC ,,Speranta Sova,, si FC,, Avintul Ghita,,- arbitru: pontosul Tonta, Nu se joaca cu mingi, ci cu intrigi si limbi. Cine v-a rezista pina la final ? Meciul este dur ,doar este in joc cupa ,, seful PSD ,, Foarte posibil sa ramina fara arbitru, daca se continua cu meciuri aranjate prin Dubai si pe prostirea grosolana a populatiei. Cel mai bine ar fi eliminarea echipelor de pe teren ( din politica ) ! Urmeaza disputa dintre galeriile celor doua ,poate si astia vor fi evacuati de pe stadion ( parlament )

puie monta
28 noiembrie 2014
vrajeala de ochii lumii

partid democratic, dar cine sare din rand pleaca acasa...smooth, foarte smooth, Monta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.529 secunde