Daniel Constantin: Informațiile despre fondurile europene , mai aproape de fermieri

103
Daniel Constantin: Informațiile despre fondurile europene , mai aproape de fermieri - fonduri-1437723721.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a declarat pentru Agerpres, că face demersuri pentru a aduce cât mai aproape de fermieri informațiile despre fondurile europene și de a primi de la aceștia informații despre nevoile pe care le au. 

El face, pe parcursul zilelor de joi și vineri, vizite de lucru în șase comune clujene, alături de caravana PNDR 2020, în vederea promovării Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală.

'Este o vizită în scop profesional, încercăm să aducem informațiile despre fondurile europene mai aproape de fermieri. Pe de altă parte, încercăm să identificăm la nivel de comună oameni care sunt interesați să intre în rețeaua națională de dezvoltare rurală. Ce înseamnă acest lucru ? Să interacționeze direct cu oamenii din Ministerul Agriculturii, din Autoritatea de Management, să primească informații în mod direct, să le transmită fermierilor, dar, în egală măsură, să ne transmită și nouă informații cu privire la activitatea care se desfășoară în fiecare comună și nevoile pe care le au fermierii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Politică-Administrație : "USL nu s-a rupt din cauza mea"
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Economie : Cum va fi implementată TVA de 9%
Pagina a fost generata in 0.5719 secunde