Daniel Constantin: Toți secretarii de stat ai ALDE au demisonat

222
1
Daniel Constantin: Toți secretarii de stat ai ALDE au demisonat - taietvarodanielconstantin-1448286549.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a anunțat, azi, că toți secretarii de stat ai partidului din guvernarea precedentă au demisionat.

"Așa cum spuneam săptămâna trecută, și pentru a întări statutul de singur partid de Opoziție care funcționează cu un grup consistent în Parlament — ALDE, toți secretarii de stat din guvernarea precedentă și-au prezentat demisiile. Au mai fost două sau trei cazuri de colegi care au rămas pentru că au fost solicitați de miniștri să rămână, fiind singurii care cunoșteau cum să meargă lucrurile mai departe. Își vor prezenta și aceștia demisia, dacă nu au făcut-o deja. Urmează ca premierul Cioloș să semneze și să publice aceste demisii, aceste decizii", a declarat Constantin, într-o conferință de presă. 


El a precizat că foștii secretari de stat ai ALDE ocupă funcții de conducere în departamentele partidului și vor monitoriza programul actual de guvernare. 



Comentează știrea

Oare
24 noiembrie 2015
De ce nu spuneti adevarul?

ALDE avea peste 50 de secretari si subsecretari de stat numiti in administratia publica. Au demisionat vreo 4-5. De ce mintiti? Restul se dau tehnocrati sau ce?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2506 secunde