Darius Vâlcov: "Proiectul de buget conține surprize foarte plăcute"

401
Darius Vâlcov:
Consilierul primului-ministru Darius Vâlcov a declarat, la Antena 3, că proiectul de lege a bugetului pentru 2019 este gata, urmând a fi prezentat de către Guvern, astăzi, 29 ianuarie, iar în 5 sau 6 februarie va putea începe dezbaterea acestuia în Parlament.

De asemenea, Vâlcov a precizat că premierul Viorica Dăncilă a participat la majoritatea întâlnirilor de la Guvern privind proiectul de buget, iar din fotografia prezentată de liderul PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook ea a lipsit pentru că acea întâlnire a fost pentru a fi prezentate liderilor coaliției datele proiectului de buget. 


"Doamna prim-ministru a participat la majoritatea întâlnirilor, știa despre ce este vorba, a fost o prezentare pentru liderii coaliției", a precizat Darius Vâlcov.


Potrivit acestuia, proiectul de buget pentru 2019 va cuprinde "surprize foarte plăcute", el referindu-se, în context, la o creștere de aproape jumătate a bugetului Educației față de anul 2018, precum și de creșteri consistente ale bugetelor Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.


Pe de altă parte, consilierul premierului a ținut să sublinieze că Ordonanța de Urgență 114/2018 de instituire a "taxei pe lăcomie" nu va fi abrogată și nici nu va fi modificată la momentul adoptării de către Parlament. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde