De ce face conferință de presă primarul Marian Iordache

411
4
Primăria Medgidia organizează vineri, 6 februarie 2012, ora 10.00 conferința de presă ce anunță lansarea proiectului "Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și  amenajarea unui centru de supraveghere".  Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere", Domeniul major de intervenție 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană" și se derulează pe o perioada de 12 de luni.

Comentează știrea

ARA
3 februarie 2012
CUM, DE CE?

Cum, de ce face conferință de presă primarul Marian Iordache? Pentru ca are bani de la bugetul local pentru plata ziarelor, excursiilor in Turcia... insa pentru medgidieni nu are nimic inafara de minciune, gogosi si promisiuni desarte. Si-a batut joc de noi aducand RAJA in oras, ne e frica sa dormim sau sa plecam din oras de spargerile si furturile ce au loc in Medgidia si el vorbeste de SIGURANTA PUBLICA, acest proiect trebuia sa se intituleze HOTIE SIGURA SI FURT IN SIGURANTA!

Marian
4 februarie 2012
pentru,,CIORDACHE"

Pentru ca i-a lasat bani DUMITRU MOINESCU !!! Iar el ca un porc ne-a mintit pe toti spunand ca l-a lasat lefter.O jigodie ordinara asta este Marian Iordache.In iunie te vom decapita scarba ce esti!!!

sarmaci ion
7 februarie 2012
inceput de mandat

Lansarea proiectului:"Cresterea sigurantei caracatitei iordachene daca mai pot prosti o data cetatenii Medgidiei".Iordache, candideaza in alta localitate ca aici nu mai ai sanse !

zuza11
9 februarie 2012
de prost

De ce face conferinta de presa primarul Iordache? De prost, bineinteles !Ne-a terorizat cu centrul asta de supraveghere. Daca nu are proiecte trebuie sa se laude cu ceva...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.274 secunde