De ce nu a fost prezent Ponta la ceremonia dedicată NATO

68
De ce nu a fost prezent Ponta la ceremonia dedicată NATO - decenuafostvictorponta-1396273001.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, după ședința BPN a PSD, de ce nu a mers la ceremonia de la Palatul Cotroceni dedicată aniversării a zece ani de la aderarea la NATO.


Întrebat de ce nu a mers la ceremonia de la Cotroceni, Ponta a răspuns: "Aveam treabă. Și acum am treabă la Guvern".
"Aveam treabă și doi, repet, eu cred că cei care ne-au adus în NATO au fost niște oameni politici cu o viziune extraordinară și că pe ei trebuie să-i lăudăm în primul rând: pe Emil Constantinescu, pe Ion Iliescu, pe Victor Ciorbea, Radu Vasile - din păcate, nu mai e printre noi, Mugur Isărescu și Adrian Năstase", a spus Ponta, citat de Mediafax.


"Cei care dau acum cu păhărelele de șampanie pe la Cotroceni nu au avut niciun merit și nici eu nu am avut niciun merit. Nu pot să mă bucur pentru faptul că niște oameni politici pe care i-am hulit și îi hulim foarte mult au făcut bine României și o să spun și mâine la Parlament a că le mulțumesc celor care ne-au adus în NATO", a adăugat Ponta.


Întrebat dacă a primit invitație pentru a merge la Cotroceni, la ceremonia dedicată NATO, Ponta a răspuns: "Nu știu, o să verific la birou".


Întrebat dacă absența sa de la Cotroceni denotă apariția unei noi probleme între el și președinte, Ponta a precizat: "Nu, nici vorbă. De ce?".
O ceremonie organizată cu prilejul aniversării a 10 ani de la aderarea României la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Traian Băsescu și a foștilor șefi de stat Ion Iliescu și Emil Constantinescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2874 secunde