Concurs De la Cumpăna la Constanța, pe scurtătură

791

Articole de la același autor

Recunoscută pentru insistența sa atunci când vine vorba de comunitatea pe care o reprezintă, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a adus, ieri, din nou, în atenția autorităților județene câteva probleme.
Gâju a profitat de întâlnirea de la prefectură, unde au fost prezenți atât prefectul și cei doi subprefecți, cât și reprezentanții consiliului județean, și a cerut iar să se ia măsuri pentru urgentarea amenajării sensului giratoriu promis de multă vreme de autorități, la bifurcația Cumpăna. Tot pentru acest punct, Mariana Gâju susține și construirea unei pasarele pietonale, primărița invocând, pe bună dreptate, în cazul ambelor solicitări, accidentele care se petrec destul de des în această zonă și imposibilitatea pietonilor de a traversa de pe o parte pe alta a drumului.
Primărița a mai venit și cu o propunere de descongestionare a traficului de la intrarea în municipiul Constanța, dinspre comuna Cumpăna. Ea le-a propus autorităților constănțene să amenajeze un drum pe teritoriul administrativ al municipiului Constanța, care să facă legătura între DNE - bifurcație Cumpăna - zona veteranilor de război - str. Meșterul Manole din Km 4 - 5, cale de acces care ar mai prelua din traficul de la intrarea în municipiul Constanța.
Gâju a solicitat și includerea comunei Cumpăna în proiectul de amenajare a unui fir de derea, proiect care în prezent are ca beneficiar doar satul Lazu, aparținător de comuna Agigea. Primărița din Cumpăna solicită derularea unui proiect comun al celor două unități administrativ teritoriale învecinate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8086 secunde