Deblocarea programelor europene, discutată de premierul Victor Ponta cu comisarul Johannes Hahn

135
Premierul Victor Ponta și-a început, astăzi, programul oficial la Bruxelles printr-o întâlnire cu comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, cu care ar urma să discute despre deblocarea programelor europene.

Din delegația care-l însoțește pe premierul Victor Ponta la Bruxelles face parte și ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

După întrevederea cu Hahn, premierul Victor Ponta se va întâlni cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Principalele subiecte pe care le va aborda cu acesta vor viza următorul cadru financiar multianual al UE 2014 - 2020, dar și raportul MCV publicat recent de Comisia Europeană.

Luni după-amiază, la sediul Consiliului European, șeful Executivului român se va întâlni cu Herman van Rompuy.

Din delegația care îl însoțește pe șeful Guvernului mai face parte și consilierul de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru Luminița Odobescu.

Potrivit Agerpres, într-un comunicat remis pe 29 ianuarie, Executivul preciza că cele 11 puncte convenite cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, au fost îndeplinite în totalitate, iar Guvernul a fost și continuă să rămână profund angajat în asigurarea independenței justiției și întărirea statului de drept.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8792 secunde