Delegație din Corlu, vizită la Primăria Medgidia

85

Articole de la același autor

Primăria Medgidia își întărește relațiile de prietenie și frăție cu localități din Republica Turcia. Drept urmare, zilele acestea o delegație din Corlu vizitează Medgidia, cu scopul de a semna un protocol de înfrățire cu Grădinița cu program prelungit "Lucian Grigorescu". 


Grupul format din doi inspectori școlari și doi directori de grădiniță a fost invitat, astăzi, la Primăria Medgidia pentru a se întâlni cu primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu.


Membrii delegației au discutat cu cei doi edili despre tradiționala relație de prietenie dintre turco - tătarii și românii din Medgidia, precum și relațiile de înfrățire dintre școli și licee din Medgidia și instituții de învățământ din orașe din Turcia. Cei patru au fost invitați și în sala de ședințe a Consiliului Local, unde au fost extrem de impresionați de picturile care împodobesc pereții, parte din tablouri fiind semnate chiar de artiști din Republica Turcia. După primărie, membrii delegației au mers la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, unde s-a semnat protocolul de înfrățire.


Primarul Marian Iordache a declarat că este deosebit de încântat de această înfrățire, mai ales că prin aceste parteneriate se concretizează și se întăresc relațiile dintre Medgidia și orașele din Turcia și se dezvoltă sistemul educațional, prin elaborarea de proiecte și activități comune. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1402 secunde