"Demisia lui Voiculescu este o bătaie de joc"

1220

Senatorul Forței Civice Mihai-Răzvan Ungureanu consideră demisia senatorului USL Dan Voiculescu din Parlament drept ''o bătaie de joc fără margini" la adresa Legislativului.


"Este proba evidentă a felului în care este tratată o instituție importantă pentru democrație, este vorba de legislativ și în special Senatul. Este o bătaie de joc fără margini și lucrul acesta ne îndeamnă să credem că această ședință a plenului arată ca și cum ar fi fost aranjată pentru a-l vedea pe domnul Voiculescu încercând să scape de justiție. Este incalificabil, nu am crezut că o să putem ajunge într-o țară care se dorește europeană să asistăm la o asemenea bătaie de joc, pe cât de transparent pe atât de lipsit de morală. Am mai asistat încă o dată la o demisie, nu este nicio problemă. Întârzierea întâlnirii domnului Voiculescu cu Justiția", a spus luni Ungureanu, la Palatul Parlamentului.


Potrivit Agerpres, el a precizat că Forța Civică îl va avea candidat în sectorul 4 în colegiul 8 circumscripția 42 pe Iulian Crăciun și și-a manifestat speranța ca acesta să fie susținut și de celelalte formațiuni de dreapta.


"Noi suntem hotărâți să avem candidat pentru sectorul 4 în așa fel încât cetățenii sectorului să fie bine și corect reprezentați în Parlament. Reprezentarea politică este foarte importantă. Iulian Crăciun va fi candidatul pe care îl susține Forța Civică și sperăm ca el să poată fi asumat și de celelalte forțe de dreapta. Vom merge mai departe să arătăm că România nu este croită doar din oameni cum este domnul Voiculescu", a precizat Mihai-Răzvan Ungureanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "MRU să iasă mai des în campanie"
Joi, 13 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "Conflictul cu MRU s-a încheiat"
Pagina a fost generata in 0.2561 secunde